تمبر هندی میوه ای سیاه و ترشمزه است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. تمبر هندی دارای خواص درمانی بوده و از این رو بسیار مورد توجه قرار دارد. اسانس تمبر هندی از تمبر هندی گرفته شده و حاوی طعم و خواص این میوه ترش مزه است. از کاربرد اسانس تمر هندی در طب سنتی و صنایع غذایی بهره بده می شود. استفاده از اسانس تمر هندی موجب شده تا این ماده در گرید های مختلفی تولید و در بازار عرضه شود. قیمت اسانس تمر هندی متفاوت بوده و به برند تجاری و اصل بودن محصول وابسته است. برای خرید اسانس تمبر هندی به مراکز معتبر فروش اسانس مراجعه نمایید. در ادامه این مطلب به کاربرد و خواص تمر هندی و موارد مصرف آن می پردازیم.
فهرست مطالب
انواع اسانس تمر هندی
- خوراکی
- صنعتی
از گرید های خوراکی در صنایع غذایی استفاده می شود. این گرید دارای خلوص بسیار بالایی بوده و فاقد هرگونه مواد مضر برای سلامت بدن است. گرید خوراکی را در طب سنتی و مصارف دارویی نیز استفاده می کنند.
از گرید صنعتی نیز در تولید لوازم آرایشی بهداشتی مانند انواع خوشبو کننده و عطر و کرم و… استفاده می شود.
خواص اسانس تمر هندی بر کلسترول
از تأثیرات مصرف اسانس تمر هندی بر بدن می توان به کاهش کلسترول اشاره نمود. این اسانس سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدانها بوده و برای بدن بسیار مفید خواهد بود. تمر هندی از بروز بیماری های قلبی ممانعت کرده و موجب بهبود گردش خون می شود. تمبر هندی دارای اسید هیدرو کسی سیتریک بوده که با کاهش اشتها و رفع آنزیمهای چربی در بدن به کاهش وزن کمک خواهد نمود. البته ورزش و تغذیه مناسب نیز برای دریافت نتیجه مطلوب ضروری است.
مصرف اسانس تمر هندی در تقویت سیستم ایمنی
از خواص اسانس تمبر هندی می توان به ضد التهاب بودن آن اشاره نمود. این میوه از بروز عفونتها ممانعت کرده و موجب التیام گلودرد می شود. نقرس، برخی بیماری های چشمی و روماتیسم از دیگر مواردی هستند که خواص ضد التهابی این اسانس میتواند به درمان آن ها کمک کند. وجود ویتامین C در این محصول موجب افزایش ایمنی بدن خواهد شد.
کاربرد اسانس تمر هندی
اسانس تمبر هندی در دسته اسانس های طبیعی و میوه ای طبقه بندی می شود. از کاربرد این اسانس می توان در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی و حتی صنایع دارویی استفاده نمود. خواص اسانس تمبر هندی موجب شده تا استفاده از این ماده در صنایع از کارایی بالایی برخوردار باشد. در صنایع غذایی از این اسانس در تهیه مواد زیر استفاده می شود.
- تولید انواع کیک
- تولید شیرینی های طعم دار
- نوشیدنی
- تولید ژله و آدامس
- تولید انواع شکلات
- و…
خواص تمر هندی در کاهش دیابت
اسانس تمبر هندی مانع افزایش وزن میشود. این ماده آنزیمهای آلفا آمیلاز را مهار کرده که این آنزیم ها مانع از جذب کربوهیدراتها میشوند. رژیم های غذایی کربوهیدراتی میتواند موجب افزایش میزان سطح انسولین و گلوکز شوند. این تاثیر می تواند برای مبتلایان به دیابت بسیار نامطلوب باشد. اسانس تمر هندی با داشتن ترکیبات خاص قادر به کنترل این نوسانات است.
کاربرد اسانس تمر هندی به عنوان ضد میکروب
عصاره این میوه ترش از عناصر طبیعی متعددی برخوردار است. این ترکیبات دارای تأثیرات ضدمیکروبی، ضدقارچی، ضدویروسی و ضدباکتریایی برخوردار هستند. در طب سنتی از خواص اسانس تمر هندی جهت درمان مالاریا استفاده می شود. به دلیل افزایش مقاومت آنتیبیوتیکی، محققان در تلاشند از داروهای گیاهی جهت مبارزه با انواع باکتریها استفاده کنند.
مضرات تمبر هندی
این ماده در صورت استفاده درست و به اندازه اثرات جانبی خاصی ندارد. اما در برخی موارد می تواند مضر باشد. از مضرات اسانس تمبر هندی می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- کاهش نیروی جنسی
- ایجاد زخم روده و اثنی عشر
- دل درد
- سرفه
- ورم معده
- بواسیر
- افزایش سودا
- مصرف تمر هندی در بارداری ممنوع بوده و باعث سقط جنین می شود.
خرید اسانس تمر هندی
خرید اسانس تمر هندی را می توان به روش های مختلفی انجام داد. خرید این اسانس از سایت شرکت های معتبر عرضه کننده اسانس امکان پذیر است. با خرید از سایت می توان بدون واسطه اقدام به خریدی بهصرفه نمود. توصیه می شود در هنگام خرید به برند تجاری محصول و تاریخ انقضای آن توجه نمایید.
فروش اسانس تمبر هندی
کاربرد این اسانس موجب خرید و فروش آن در بازار شده است. قیمت فروش این اسانس متفاوت بوده و تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. گرید تولید شده و شرکت تولید کننده از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت این محصول محسوب می شوند.