لورامید چیست و چه کاربردی در صنعت دارد؟

لورامید که با نام دی اتانول آمین اسید لوریک نیز شناخته می شود، از ترکیبات صنعتی بسیار مهم محسوب می شود. از کاربرد لورامید به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی برای تولید انواع شوینده استفاده می شود. از خواص لورامید روغنی بودن آن است، بنابراین در آب حل نخواهد شد. لورامید در ساختار خود آمین دارد و به همین دلیل محلول آن قلیایی است. از مزایا این ماده می‌توان به افزایش ویسکوزیته و خواص سورفکتانتی آن اشاره نمود. خرید و فروش لورامید در بازار به دلیل کاربرد های صنعتی گسترده بسیار صورت می پذیرد. برای خرید لورامید می توان به سایت های معتبر فروش مراجعه نمود. قیمت لورامید در بازار متفاوت بوده و به شرکت تولید کننده و برند تجاری محصول وابسته است.

در ادامه این مطلب به بررسی خواص و کاربرد لورامید و موارد مصرف آن در صنعت می پردازیم. با ما همراه باشید تا با این ماده صنعتی بیشتر آشنا شوید.

لورامید چیست

لورامید یا کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید ماده با گرانروی خوب است که به عنوان ماده کف زا عمل می کند. درواقع مقیاس سنجش کیفیت مواد شوینده میزان لورامید آن ها است. LDEA یا کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید از مواد فعال سطحی غیر یونی محسوب می شود. این ماده در دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد غلیظ بوده و محصولی قلیایی محسوب می شود. ساختار لورامید از کربن، هیدروژن، اکسیژن و نیتروژن ساخته شده است.

خواص لورامید

این ماده به‌عنوان مواد اولیه صنایع شوینده محسوب می شوند. این ترکیب صنعتی از خواص آنتی استاتیک، افزایش فوم، سورفکتانت و کنترل ویسکوزیته برخوردار است. خواص مطلوب این ماده موجب شده تا همچون سویامید در صنعت شوینده و محصولات آرایشی مورد توجه قرار گیرد. LDEA هم به صورت جامدی مومی شکل و هم به صورت مایعی ویسکوز برای استفاده در صنعت عرضه می شود.

استفاده از LDEA در محصولات مراقبت شخصی و تولید شوینده خطری ندارد. اما استفاده همزمان آن با محصولات نیتروژنه مجاز نیست.

کاربرد لورامید در محصولات آرایشی

این ماده صنعتی در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده شده و سبب بهبود و حفظ فوم در این محصولات می گردد. این ماده با خواص ویژه خود موجب افزایش ویسکوزیته و یا ضخامت محصولات می گردد. ویسکوزیته در محصولات شوینده بسیار مهم است. زیرا روان شدن بیش از حد این محصولات از کیفیت محصول می کاهد. استفاده از لورامید بهترین گزینه برای حفظ ویسکوزیته است و موجب به حداکثر رسیدن خواص ساختاری و عملکرد محصولات فوم همچون شامپو ها و محصولات تولید کننده حباب می گردد. این ماده به عنوان یک تثبیت کننده امولسیونی نیز شناخته می‌شود. کاربرد لورامید در محصولات موجب حفظ مواد محلول در آب و محلول در چربی می گردد.

LDEA در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی همچون روغن حمام، شامپو، نرم کننده و رنگ مو مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده دارای خاصیت قلیایی است و به همین دلیل برای تنظیم pH از آن استفاده می شود. امولسیون کنندگی مناسب آن موجب کاربرد گسترده در تولید محصولات صنعتی شده است.

کاربرد لورامید در تولید شوینده

از خواص لورامید این است که هم در آب و هم در چربی محلول است. بنابراین ماده فوق می تواند آب و روغن را به خوبی پراکنده نماید. این ماده آلودگی های مو را که به‌طور عمده از چربی تشکیل شده اند از بین برده و مو را به‌راحتی شست‌وشو می دهد. LDEA باعث خوش حالت شدن مو می گردد، درست برخلاف بسیاری از صابون های سنتی و مواد شوینده قدیمی که برای شست و شوی سر مورد استفاده قرار می گرفتند. بعلاوه LDEA پوست سر را آبرسانی کرده و موجب حالت دادن به مو می گردد. این ماده به عنوان یک ضد شوره مو عمل کرده و در تولید شامپوهای ضد شوره و شامپوهای بدن نقش بسیار مهمی ایفا خواهد نمود. توجه شود که کوکونات لورامید استفاده شده در این شوینده ها درواقع نوعی سورفاکتانت آنیونی هستند.

قیمت LDEA

قیمت لورامید در بازار تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. درجه خلوص و کیفیت محصول از عوامل مهم و تاثیرگذار بر قیمت این محصول محسوب می شوند. نرخ ارز، شرکت تولید کننده، برند تجاری محصول و خارجی یا ایرانی بودن آن نیز بر قیمت نهایی موثر خواهد بود.

خرید لورامید

این ماده به دلیل کاربرد های صنعتی گسترده از خرید و فروش بالایی در بازار برخوردار است. برای خرید این ماده می توان به فروشگاه های معتبر حضوری یا غیر حضوری مراجعه نمود. با مراجعه به سایت های فروش می توان با خریدی بی واسطه در وقت و هزینه صرفه جویی نمود.

لورامید چیست و چه کاربردی در صنعت دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.